A tot vent pel Titicaca

Aquest és el vaixell amb què vam viatjar pel llac.
I aquest senyor és el Calixto, el capità del vaixell. Com tot habitant de l'illa de Taquile, anava vestit amb faixa, barretina, armilla i camisa teixides a mà pels habitants de l'illa. Per la informació que llegim a la seva barretina (la franja de color blanc), el Calixto és solter i segurament sense compromís; només els homes casats la porten tota de color vermell.
En un moment de perill durant el trajecte, el vaixell es va omplir d'aigua per la part del darrere, i el Calixto va haver-hi d'anar a "botar el agua" amb galledes. Com que va deixar el vaixell a la deriva, un intrèpid viatger va haver d'agafar el timó per redreçar la nostra trajectòria. Si no arriba a ser per ell, potser hauríem arribat a Bolívia i allí uns pirates ens haurien segrestat!
Hi havia altres passatgers que donaven l'esquena als problemes de navegació i només pensaven en la música (o en l'amor). Perquè, sí sí, el Gordo ha tingut un afer que li fa perdre el seny...tòrrida passió, tendresa, carinyo, ràbia, set de venjança, ...................... una novel·la....

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Serà zorra la TINA????!!!!!!
Ella feia fotos al "Nou Capità" mentre el Calixto omplia les galledes i jo les llençava al llac!!!!!!!! Putus paparazzis tergiversadores................!!!!!!!

Tineta ha dit...

Gordo, volem llegir els detalls de la teva història d'amor! No ens deixis amb el caramel a la boca!!!

La Zorrita

Unknown ha dit...

seràs zorra, llegeixo el comentari justament davant seu... hahahaha res, la seva parella és HOME!! i ara anem al cinema...